Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ


ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΧΡΟΥ ΠΥΡΟΣ (ΜΩΒ ΦΛΟΓΑΣ)
ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ









Η Ιόχρους Ενέργεια είναι μια υψηλής συχνότητας πνευματική ενέργεια - ένα δώρο προς την ανθρωπότητα - η οποία αυξάνει το επίπεδο της συνειδητότητάς μας, εξισορροπεί το φυσικό μας σώμα, το συναισθηματικό και το νοητικό και βοηθά να βγουν στην επιφάνεια οι ψυχικές μας ποιότητες.
Αυτό επιτυγχάνεται με την επιστήμη του Εκφωνημένου Λόγου. Αυτή  η επιστήμη είναι συνδυασμός προσευχής, διαλογισμού και οραματισμού. Η μέθοδος αυτή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχοσωματικής εναρμόνισης, ευθυγράμμισης, με τον πυρήνα της υπόστασής μας, και αποτελεί τον πιο γρήγορο τρόπο για να επιταχύνουμε την πνευματική μας ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση –εναρμόνιση  των ενεργειακών μας κέντρων – τσάκρα – και του φυσικού, συναισθηματικού και νοητικού μας φορέα, μεταστοιχειώνοντας τις αρνητικές δονήσεις που επιβαρύνουν τον κραδασμό μας, σε θετικό κραδασμό.
Ο συναισθηματικός μας φορέας οφείλει να είναι ο φορέας εκείνος που εκφράζει τις ανώτερες, Θεϊκές  ποιότητες και αρετές. Όταν είναι εκτός ελέγχου όπως είναι σήμερα, όχι μόνο επιβαρύνει εμάς, αλλά και με τις δυνατές αναθυμιάσεις που εκπέμπονται από όλους μας, επιβαρύνονται και επηρεάζονται όσοι άνθρωποι  είναι αδύναμοι και επιρρεπείς σε χαμηλοκραδασμικές δονήσεις και  καταλαμβάνονται από τα εκπεμπόμενα από όλους μας αισθήματα βίας, θλίψης πανικού, φόβου, κλπ.
Η Ιόχρους Ενέργεια είναι μια εξισορροπητική καθαρτήρια ενέργεια η οποία διεισδύει στην αύρα μας, εξαλείφοντας τον πυρήνα της δυσαρμονίας ανανεώνει τα κύτταρα του σώματος,  καθαρίζοντας και εξαγνίζοντάς μας από προβλήματα  του αιθεροφυσικού, συναισθηματικού και νοητικού φορέα.
Έρευνες έχουν δείξει ότι αρνητικά συναισθήματα όπως το μίσος, ο θυμός, ο φόβος και πολλά άλλα δημιουργούν μεγάλα ποσά τοξινών τα οποία το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει. Οι εσωτερικές αυτές μολύνσεις, τα συναισθηματικά και ψυχολογικά μπλοκαρίσματα εξισορροπούνται με τη χρήση του Ιόχρου Πυρός.
Το Ιόχρου Πυρ απελευθερώνει και εξισορροπεί τις δημιουργικές δυνάμεις μέσα μας, συμβάλλοντας θετικά στις κλίσεις μας, τα ταλέντα μας, το επάγγελμά μας, ή όποιες ικανότητές μας, συμβάλλοντας στην αυτοεπίγνωσή μας. Η  Ιόχρους Ενέργεια είναι συμπυκνωμένη ενέργεια η οποία ‘λειώνει’, μετασχηματίζει  τις μη αγνές ουσίες μέσα μας, δίνει ένα θετικό στροβιλισμό στα άτομα και ηλεκτρόνια ούτως ώστε να ανυψωθεί ο κραδασμός τους. Διεισδύει στη μοριακή δομή  της ύπαρξης του ατόμου, απομαγνητίζοντας και αφαιρώντας τα ‘συναισθηματικά μπάζα’, δίνοντάς μας την ικανότητα να επιτύχουμε  υψηλότατα επίπεδα προσωπικής ανάπτυξης, ισορροπίας και ευεξίας.
Μέσα στα πλαίσια μιας ατομικής ή ομαδικής συνεδρίας με την Ιόχρου Ενέργεια στόχος μας είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής και η αποκατάσταση της επαφής με τον ανώτερο εαυτό μας, βιώνοντάς τον και αφαιρώντας ό,τι δεν αποτελεί τμήμα του.
Μέσω καθοδηγούμενων διαλογιστικών τεχνικών και τεχνικών οραματισμού και χαλάρωσης, εφελκύουμε μαγνητικά το Ιόχρου Ενεργειακό πεδίο το οποίο δρα καθαρτήρια σε πολλαπλά επίπεδα.  Η βιοενεργειακή ευθυγράμμιση και κάθαρση με την χρήση της Μοβ Φλόγας είναι μια ολιστική καθαρτήρια, εξαγνιστική αποκατάσταση όλων των φορέων μας.
Αποτελεί ένα δώρο των πνευματικών δυνάμεων στην ανθρωπότητα προκειμένου να εξαλειφθούν οι δυσαρμονίες και οι ατέλειες και να επέλθει στο ανθρώπινο γένος αγάπη, έλεος, ομορφιά, αλήθεια, εξαγνισμός, αφυπνισμένη συνείδηση, ισχυροποιεί τις ψυχικές μας δυνάμεις που εξυπηρετούν όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά διαμορφώνουν το παγκόσμιο εκείνο δίκτυο καλής θέλησης και αγάπης για το γενικότερο ευ ζην  του ανθρώπου και του πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου