Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

TΤΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΕΡΩΤΑ.


operaΜε την εντυπωσιακή παράσταση «Το ελιξήριο του έρωτα» του Ντονιτσέτι συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά το βραβευμένο πρόγραμμα «Τhe Met:Live in H.D» στο Αχίλλειο , το Σάββατο 13 Οκτωβρίου .

Η παράσταση αυτή είναι η πρώτη από τις 12 παραγωγές που θα προβληθούν  τη φετεινή χρονιά.
«Το ελιξήριο του έρωτα», είναι η νέα παραγωγή του Bartlet Sher. Την ορχήστρα διευθύνει ο Maurizio Benini. H Anna Netrebko κάνει το ντεμπούτο της στη ΜΕΤ , υποδυόμενη το ρόλο της όμορφης και πλούσιας Αντίνα , ενώ ο Matthew Polenzani είναι ο Νεμορίνο, ο απλός χωρικός που την ερωτεύεται με πάθος.
















Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στο Κέντρο Νεότητας «Δίαυλος» από τις 10.00-14.00 και από 18.00-22.00 , και το Σάββατο από τις 11.00-13.00, καθώς και μία ώρα πριν την έναρξη στο ταμείο του Αχίλλειου.
Θα διατίθενται εισιτήρια των 20 και 15 ευρώ.
Αξίζει φυσικά να σημειωθεί , πως ο Βόλος κατατάχθηκε τρίτος στη σειρά , κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν των προβολών, σύμφωνα με τον αριθμό προσέλευσης των θεατών και οι παραστάσεις προσείλκυσαν ένα συγκεκριμένο κοινό από το Βόλο και τις γειτονικές πόλεις , που φανατικά τις παρακολούθησε σχεδόν όλες , με sold out την πρώτη και την τελευταία όπερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου